Thursday, June 4, 2009

2009 06 15 @ gödör AUSTIN LUCAS, MIKE HALE, JOSH SMALL ingyenes!!!

Austin Lucas kétségtelenül az amerikai punk/hardcore színtér egy igen
különös figurája.
Guided Cradle nevü félig cseh és félig amerikai tagokból álló zenekarával a világ megannyi részén jártak brutális néhol Discharge-ot és Extreme Noise Terror-t megidéző zenéjükkkel, amiben önmagában semmi különös nincs. Azonban ha meghallgatjuk a legutóbbi pár évben felvett szólólemezeit, igencsak nehezen tudjuk a magávalragadó hangú énekes gitárost elképzelni európa legsúlyosabb klubjaiban, ahogy orknak öltözve zúz 4 másik emberrel a színpadon. Austin gyerekkora óta ír bluegrass és country vonalon szólószerzeményeket, melyet rendszerint szülei és testévrei segítségével vesz fel. hogy ezek mennyire sikeresek, jól mutatja, hogy chuck ragan ( hot water music ), tim barry ( avail ) és tom gabel ( againt me! ) társaságában rendszerint töltenek meg nagyobb klubokat a világ minden táján. Magyarországra, a Chuck Ragan-el közös
Bristle Bridge és a Somebody Loves You anyagával érkezik.



myspace.com/austinlucas1

A turnén rajta kívül Mike Hale a legendás floridai punkzenekarból, a Gunmoll-ból is szerepel, aki hátra hagyva előző életét és munkahelyét, megállás nélkül turnézik több mint másfél éve. Az Austin Lucas lemezeivel is foglalkozó Suburban Home kiadó nemrég adta ki Lives Like Mine címü lemezét, mely a kiadó honlapjáról teljes egészében ingyenesen letölthető, és amelynek anyaga a koncert gerincét képzi.

Mike Hale - Lives Like Mine from If You Make It on Vimeo.




myspace.com/mikehalemusic

Az est első fellépője pedig Josh Small lesz, aki Richmond, Virgina titkos fegyvere country és singer / songwriter kategóriában.



www.myspace.com/joshsmall

No comments:

Post a Comment